VÅRA TJÄNSTER

Grindar, stängsel och bommar

Portspecialisten är en komplett leverantör av allt vad gället staket, stängsel, grindar och bommar.

Vi har produkter för både industri och villakunder. Kontakta oss gärna för konsultation, så tar vi fram en helhetslösning som passar just era behov.

  Industristängsel och Industristaket

  Vi erbjuder ett stort sortiment av områdesskydd och kan leverera kompletta paket med nätstaket, palissadstaket, viltstaket och panelstaket. Alla våra stängsel och staket kan kombineras med motordrivna eller manuella grindar samt gångdörrar i matchande utförande.

  Kontakta oss gärna för mer information

  Industrigrindar

  Portspecialisten har ett bredd program av grindar för industriellt bruk. Vi levererar och installerar slaggrindar, skjutgrindar och vikgrindar. Våra motordrivna grindar kan kompletteras med en rad olika tillbehör.

  Kontakta oss gärna för mer information

  Villastängsel och Smidesstaket

  Vi erbjuder ett stort sortiment av smidesstaket till villor och stängsel till skolor och förskolor.

  Våra villastängsel / Förskolestängsel är ett prisvärt och säkert alternativ som består av klassiskt flätverksstängsel i varmförzinkat eller plastat nät, stolpar, stag och överliggare.

  Är du intresserad av ett smidesstaket ritar vi gärna upp det åt dig i vårt konfigurations-program där du får tydliga ritningar, ser alla detaljer och mått. Vi har över 50 modeller som kan fås i över 1000 valmöjligheter.

   

  Alla våra stängsel och staket kan kombineras med motordrivna eller manuella grindar samt gångdörrar i matchande utförande.

  Kontakta oss gärna för mer information

  Villagrindar

  Portspecialisten har ett bredd utbud av grindar till villor. Vi levererar och installerar slaggrindar och skjutgrindar. Grindarna kan matchas snyggt med våra stängsel och smidesstaket.

  Kontakta oss gärna för mer information

  Bommar

  En Automatisk bom är ett effektivt sätt att styra över tillträde till parkering, offentlig anläggning, industrier mm. Vi har flera varianter på fjärrstyrning av din automatiska bom, så som GSM-styrning, handsändare.

   

  Kontakta oss gärna för mer information

  Grindar, stängsel och bommar

  Vi tillverkar och säljer fjädrar till alla typer av portar.
  Fyll i informationen nedan så återkommer vi med prisförslag inom en arbetsdag.
  innerdiamter
  innerdiamter
  innerdiamter
  innerdiamter